Uutisia: "Hei Vuodatus.net käyttäjä!

Viimeaikoina on tullut esille että Vuodatus.net-palvelun ikärajaa rikotaan surutta. Tästä johtuen tullaan palvelussa suorittamaan tehovalvontaa seuraavien päivien aikana ja ne blogit joiden kirjoittaja on alle 14-vuotias tullaan poistamaan (ei koske ennen elokuuta 2007 perustettuja blogeja). Eli jos olet alle 14-vuotias, ylläpito suosittelee blogin materiaalin kopioimista talteen ja tunnuksen poistoa. Jos ylläpito poistaa tunnuksesi, et pääse enää materiaaliin käsiksi ja se on menetetty.

Nuorille (alle 14-vuotiaille) käyttäjille suosittelemme Windows Live Spaces (http://spaces.msn.fi) palvelua."

Tämä tarkoittaa siis, että rakas ficcisivumme saatetaan poistaa. Ei huolta, koska valmistelut uutta sivua varten on jo tehty (lähestulkoon). Uuden sivun palvelin tulee olemaan Blogger.com, mikäli niin tulee käymään... seuratkaa tilannetta KOTISIVUILLAMME http://cyberalchemist.suntuubi.com.

Tämä ei siis MISSÄÄN NIMESSÄ tarkoita että olen alle 14-vuotias. Ei tietenkään. Hullu ajatuskin, ehehehehee... xD Siis jos joku ylläpitäjä lukee tätä. Mitä toivottavasti ei tapahdu. No, leikkiähän minä vain lasken......... o_o

VIIME JAKSOSSA:

Mitar, Jani ja Ina etenivät kaikki Master Cerberuksen järjestämän taisteluturnauksen semifinaaliin, ja Shade ja Scorpion saivat maistaa tappion karvasta kalkkia jälleen kerran. Seuraavaksi alkaa viimeinen ottelu ennen semifinaalia...

CYBERALCHEMIST 64

KNIGHT ON VAHVA

- No niin, koska kaikki paitsi neljäs taistelu on jo käyty, meidän pitäisi varmaan aloittaa se! Master Cerberus kuulutti.

- Kukahan seuraavaksi... Jani mietti.

- Toivottavasti minä! Shine sanoi innostuneena.

- Se saatan hyvinkin olla minä... hän tahtoo testata kaikkein eniten juuri minua, Knight sanoi.

- Miten niin? Ina kysyi.

- Eihän teillä ole mitään yhteistä? Mastereillahan ei ole muuta yhteistä kuin se, että he ovat saaneet yli-inhimilliset voimat, Mitar sanoi.

- No, ei se nyt aivan niin ole... Knight sanoi, mutta hänet keskeytettiin.

- Kröhöm... julkistamme nyt viimeisen taistelun osanottajat! Cerberus kuulutti.

- Sen täytyy olla minä! Täällä ei ole ketään muitakaan jäljellä! Shine sanoi kärsimättömänä.

- Neljännessä taistelussa ottelevat pien... no, Knight... Cerberus julisti.

- Arvasin tämän, Knight sanoi.

- Ole minä, ole minä, Shine sanoi. Vau... itse Master Knight...

- Sekä Master Basilisk! Cerberus ilmoitti.

- Ä! kaikki järkyttyivät.

- Miksi kaikki hiljenivät? Cerberus ihmetteli.

- Miksei minä? Ja missä Master Basilisk muka on? Shine huusi.

Hitsi, paljastuin, ajatteli hahmo katsomon varjoista.

- Hiljaa katsomossa! Minä olen tämän turnauksen järjestäjä ja määrään myös ottelijat! Eli valituksia ei suvaita! Cerberus huusi.

- Ei käy! Vaadin sinua vaihtamaan minut Basiliskin paikalle! Shine huusi uhmakkaasti.

- Hiljaa, tai annan näytteen! Cerberus karjahti ankarasti.

- Minkä näytteen muka? Shine kysyi epäuskoinen virne naamallaan.

- GROAAARRRR!!!! Cerberus karjaisi. Koko torni tärisi äänen voimasta, ja katsojat peittivät korviaan. Ainoastaan yllättynyt Shine sai kärsiä koko karjaisun voiman.

- Ä... ääh... Shine ähki ja Scorpion auttoi hänet takaisin istumaan.

- Hyvä, koska valituksia ei ole, aloittakaamme neljäs taistelu! Cerberus julisti ja areenalle ilmestyi Master Basilisk.

Ai, se onkin vain harhaklooni... hyvä... piilossa oleva hahmo ajatteli helpottuneena. Knight asteli alas.

- Näytän taatusti että olen tarpeeksi voimakas avatakseni tuon portin M'Araan! Knight sanoi itsevarmana ja katsoi ylhäällä seisovaa Master Cerberusta.

- Taistelu alkakoon! Cerberus huusi.

- Haa! Knight huudahti ja viilsi Basiliskia miekallaan. Basilisk väisti hyppäämällä ylöspäin ja laskeutui maahan aiheuttaen suuren halkeaman.

- Tämä on todellinen masterien taistelu... en ole koskaan nähnyt mitään tällaista... Scorpion haukkoi henkeään.

- Et ole nähnyt vielä mitään... Jani sanoi ja huokaisi.

- Maista... tästä! Knight sanoi ja iski maahan ison miekan, johon oli kaiverrettu merenelävien kuvia. Maasta nousi suuri vesipyörre, joka yritti hukuttaa Basiliskin alleen.

- Vau! Jani sanoi.

- Kuka nyt ei ole nähnyt mitään... Mitar huokaisi.

- Basilisk väistelee aaltoa ammattimaisesti, ja repii maasta suuria paloja kilvikseen! Hän muotoilee yhtä kynnellään, ja... ei, hän teki siitä jättimäisen heittoveitsen! Tai sitten se on vain iso kivenmurikka, en tiedä... hän heittää sen Knightia kohti! Knight tunkee Murasamen takaisin tuppiinsa ja vetäisee nopeasti kaksi vähän pienempää miekkaa! Hän asettaa ne rastin muotoon, ja kivi leikkautuu neljään osaan miekkojen terien vaikutuksesta! Nuo ovat varmaankin kuuluisat Geminus-kaksoismiekat! Toimivat hyvin yhdessä, mutta yksinään eivät ole mitään, Cerberus kuulutti.

- Hänellä on niin hieno valikoima noita miekkoja... joka tilanteeseen! Ina sanoi, ja lisäsi sitten nopeasti: - Mutta sinä olet paljon hienompi, Mitar!

- Niin niin... Mitar sanoi välinpitämättömästi.

- Basilisk paljastuu kiven takaa, ja iskee nyrkillään miekkojen risteymäkohtaa! Knight kaatuu iskun voimasta, ja työntää miekat nopeasti tuppeihinsa! Basilisk valmistautuu lyömään voimiensa takaa... hän kohottaa nyrkkinsä, ja pudottaa sen alas! Cerberus selosti.

- Knight! Ina huudahti.

- Miten kävi? Mitar kysyi ja yritti nähdä Basiliskin lyönnistä seuranneen pölyn läpi. Hetken päästä pöly hälveni, ja järkyttävä näky paljastui.

- Uskomatonta... Jani sanoi silmät pulleina.

- Basiliskin isku ei tehnyt naarmuakaan Knightin haarniskaan! Knight vastaa iskuun potkaisemalla Basiliskia... uh, herkkään paikkaan, ja Basilisk lentää maahan! Knight nousee nopeasti pystyyn ja astelee vähän taaksepäin. Hän vetää Terebro-miekkansa, joka on sivumennen sanoen kuuluisa siitä että se on yltä päältä pienten terien peitossa, ja asettuu valmiusasentoon! Cerberus kuulutti.

Tekisin itse kyllä aivan eri tavalla... eikö Master Cerberus seuraa aikaansa? piilossa oleva hahmo ajatteli.

- Basilisk nousee pystyyn, ja hyppää korkealle ilmaan! Hän näkyy vain pienenä pisteenä taivaalla! Knight on valmiina väistämään iskun, hän asettaa Terebron takaisin tuppeen... Basilisk putoaa ylhäältä jalka ylhäällä, ja iskee maata suurella voimalla! Cerberus selosti.

- Pelkäänpä pahoin että tuo ei ole lähelläkään Basiliskin lopullista voimatasoa... Mitar sanoi huolestuneen oloisena.

Mikä voima! Yllätyn aina yhtä paljon! Knight ajatteli.

- Basiliskin kantapääisku teki lattiaan suuren reiän! Älkäähän nyt romuttako koko tornia, ystävät... Cerberus kuulutti. Knight on todellakin vahva... paljon vahvempi kuin silloin ennen vanhaan... taidanpa pitää tämän jälkeen pienen juttutuokion. Muistellaan menneitä. Ehkä kutsun Phoenixinkin. Kunpa muutkin olisivat selvinneet...

- Anna sille turpaan! Ina huusi.

- Mökötän edelleen, Shine sanoi nyrpeänä.

- Kyllä se siitä, Scorpion lohdutti.

- Niin, Knight vetää Terebron taas esiin, ja hyppää reiän yli, ja heilauttaa sitä kerran! Basilisk ei ehdi väistää, vaan hän saa pahan haavan vasempaan käteensä! Cerberus selosti. - Hän perääntyy taaksepäin!

- Nyt on aika lopettaa tämä ajan haaskaus, Knight sanoi ja työnsi Terebron takaisin tuppeensa. Hän veti Murasamen taas esiin.

- Mitä hän nyt tekee? Mitar siristi silmiään.

- Knight lähestyy Basiliskia hitaasti mutta päättäväisenä! Basilisk päättää pilata tunnelman, ja hän tekee vahvan iskun Knightin käsivarteen! Cerberus kuulutti.

- Ugh! Knight äännähti.

- Knight pudottaa miekkansa maahan iskun voimasta! Hän hoippuu hetken, ja saa tasapainonsa takaisin! Mutta Basilisk otti Murasamen itselleen! Mitä tästä seuraa? Cerberus selosti.

Knight mutisi jotain ja napsautti sitten sormiaan. Miekka lennähti takaisin hänen käteensä yllättyneen Basiliskin otteesta.

- Vau! Mitä hän teki? Taikuuttako? Ina ihmetteli.

- Uskomatonta! Knight on oppinut hallitsemaan tuota kyk... siis, hienoa, Knight! Cerberus huusi.

- Hmh, Knight hymähti ja iski miekan Basiliskin rintaan. Hän sulki silmänsä ja miekka alkoi hohtaa sinistä valoa. Hetken päästä Basilisk poksahti kasaksi luita ja sisäelimiä, jotka haihtuivat kuitenkin ilmaan melkein heti.

- Ja... Knight on voittanut! Upeata! Cerberus ilmoitti ja kumarsi.

- Jee! Knight! Ina huusi. Jani taputti käsiään hiljaa, ja Mitar hymyili. Scorpionin jengikin osoitti suosiotaan, paitsi Shine joka mökötti edelleen.

- Minä olisin voittanut Master Knightin... hän mutisi.

Knight istahti takaisin katsomoon.

- Kn... Master Knight, mitä oikein teitte? Mitar kysyi.

- Taistelin, Knight sanoi.

- Ei kun siis mitä teit lopussa, kun napsautit sormiasi ja sait miekan pois Basiliskilta? Mitar pudisti päätään ja sulki kätensä nyrkkiin.

- Se on isoveljeltäni peritty kyky... tämä haarniska resonoi miekkojeni energiaan, ja ne voivat vetää toisiaan puoleensa mikäli asetan niiden energiat vastakkaisiksi, Knight sanoi.

- Se on siis eräänlaista taikuutta... erittämällä miekastasi posirgiaa ja haarniskastasi negargiaa, luot eräänlaisen magneetin, Shade sanoi. Mutta tuo kyky ei voi olla tästä maailmasta. On mahdotonta ohjata muiden kappaleiden kuin itsensä energiaa. Ovatko masterit todellakin niin yliluonnollisia?

- Knightilla on isoveli? Millainen hän on? Ina kysyi. Knight pysyi hiljaa ja käänsi katseensa pois. Ina kääntyi katsomaan areenaa pettyneenä.

- No niin, nyt kun kaikki alkuottelut on käyty, aloittakaamme semifinaali! Cerberus julisti kuuluvasti.

- Semifinaali! Ketkä ottelevat? Scorpion sanoi.

- Hetkinen... ensimmäisen taistelun voitti Mitar, toisen... Ina muisteli mielessään.

- Ensin taistelevat... hetkinen... Mitar Lorighan sekä Jani! Cerberus kuulutti ja levitti kätensä.

Jani näytti järkyttyneeltä. - Minä... tuotako vastaan?! hän sanoi ja osoitti sormellaan Mitaria katsomatta tähän.

- Niin tässä on käynyt, Cerberus sanoi murhaavalla äänellä.

- Okei... Jani sanoi alistuvasti.

- Ja nyt, pitemmittä puheitta, astukaa areenalle! Cerberus huusi. Mitar ja Jani nousivat istuimiltaan, ja marssivat katsomon eri puolilta alas taistelutantereelle.

- Mutta ennen sitä, voisiko joku siihen kykenevä korjata areenan? Olisiko se mitenkään mahdollista? Cerberus kysyi ja katsoi yleisöä.

- Hoit... Mitar aloitti, mutta Jani ehti ensin.

- Minä hoidan tämän, hän sanoi ja iski kätensä maahan. Areena myllersi atomien vaihtaessa paikkaa, ja synteesin loputtua Jani nousi taas pystyyn. - No, mitä pidätte? hän sanoi ja virnisti.

- Tuota noin... reikä, jonka Basilisk teki maahan, on nyt toisella puolella, ja Mitarin ensimmäisessä taistelussa tekemät kukkulat suurenivat, Cerberus sanoi hiljaa ja kohotti katseensa taivaisiin.

- Antakaa minun, Mitar sanoi ja painoi maahan pergamenttilapun. On tärkeää voittaa tämän masterin luottamus, jos meinaamme saada hänet puolellemme... parasta olla välittämättä tuosta idiootista. Maisema korjaantui hetkessä tasaiseksi.

Hitto! Nyt Mitar saa vielä tyylipisteitäkin! Ja minä näytän täydeltä tollolta! Alkemiataidot ovat varmaan ruostuneet harjoituksen puutteessa... pitää alkaa harjoitella kovemmin kun päästään takaisin Amestrisiin, Jani ajatteli ärtyneenä ja puri huultaan.

- No niin, aloittakaa taistelu! Cerberus huusi ja heilautti käsiään.

- Toivottavasti nuo kaksi eivät sentään tapa toisiaan... Ina sanoi huolestuneena.

- Sen tahdon nähdä, Scorpion sanoi ilkeä, huvittunut ilme naamallaan. Shine, Shade, Ina ja Knight katsoivat häntä järkyttyneinä.

- Vaikka niin ei varmaan tapahdukaan! Scorpion lisäsi nopeasti.

- En aio sitten pidätellä yhtään, Mitar sanoi.

- Samat sanat! Jani ärjäisi. Hänen silmänsä iskivät tulta. Hän iski kätensä maahan ja syntetisoi maahan ison halkeaman, joka aukeni juuri siihen suuntaan minne Mitar väisteli. Mitar taas painoi nopeasti maahan pergamentin ja käytti Janin pois halkeaman tieltä raivaamaa kiveä Janin itsensä lyömiseen.

Jani hyppäsi pois kohdalleen ilmestyvien terävien kivien tieltä, ja iski kätensä taas maahan. Hän jatkoi halkeaman tekoa.

Hän näköjään vain vetää kiveä pois, ja muodostaa siten avonaisen alueen maahan. Mutta hän ei yhtään hallitse poistamansa aineen määrää, vaan poistaa vain brutaalisti sitä tarpeen mukaan. Minun täytyy siis vain käyttää alkemiaa taitavammin, ja voitan, Mitar mietti ja iski maahan toisen lapun. Hän alkoi korjata maata aina sitä mukaa, kun Jani sai sitä tuhottua.

- Mitä he oikein tekevät...? Ina ihmetteli.

- Hei! Tuo on epäreilua! Jani tokaisi ja kiristi hampaitaan, kuin olisi käyttänyt enemmän voimaa synteesiin.

- Ei lainkaan! Mitar sanoi ja painoi sormeaan entistä kovemmin lappua vasten.

- Onko tämä taistelu vai alkemistien välinen voimain mittelö? Ina kysyi. - Vai molempia...?

- Hnngh!!! Jani ja Mitar puhisivat.

Parin kymmenen minuutin kuluttua molemmat olivat aivan väsyksissä ja uupuneita.

- Ööh... Cerberus haukotteli. - M-m-mitä? Ai... taistelu jatkuu kiihkeän... öö? Hetkinen... hän sanoi sekavana ja tutkiskeli areenaa. Sitten hän teki johtopäätöksensä: - Julistan ottelun tasapeliksi! hän huusi.

- Tasapeliksi?! Jani huudahti yhtäkkiä.

- Niin, tasapeliksi! Kumpikaan ei etene finaaliin... Cerberus sanoi ja kohautti olkapäitään.

- Kuka järjesti tämän? Sinäkö? Jani huusi ja osoitti varjoja.

Hän huomasi minut! varjoissa piileskelevä hahmo kauhistui.

- Olet vain väsynyt ja näet harhoja... Mitar sanoi ja kömpi takaisin katsomoon.

- Itse näet harhoja! Jani raivosi.

- Eääm... joten, semifinaalin toinen taistelu alkakoon! Cerberus sanoi. - Taistelussa ovat Knight sekä...

SEURAAVASSA JAKSOSSA:

Turnaukseen ilmestyy odottamaton vieras...