- Minä pystyn siihen! Kunhan vain teen sen ennen kuin tuo tyyppi herää uudelleen! Pystyn siihen taatusti! Riidaa sanoi itsevarmana.

Hän raahasi nauravan Basiliskin katolle, ripusti hänet roikkumaan yhdestä koukusta, ja veti vesiletkun hänen päänsä yläpuolelle ja pani hanat auki!

Vettä alkoi suihkuta Basiliskin päälle, joka roikkui koukusta ja alla oli tyhjää ilmaa montakymmentä metriä ellei jopa sata metriä.

- Auuh! Kylmää! Basilisk kirkaisi ja alkoi sitten vähitellen tottua.

Toivottavasti hän ei tule immuuniksi vedelle... Riidaa ajatteli.

CYBERALCHEMIST 43

ZYLVION TROOPS

 

- Mitenkäs, siitä puheen ollen, taistelun kanssa on mennyt? Missä Master Basilisk on? Kumby kysyi.

- Master Knight vei hänet Riidaa mukanaan tähystystorniin että hän ei aiheuttaisi hankaluuksia, Mitar kertoi ja osoitti tornia.

- Ahaa... vai niin. Zylvion Elite Troops on siis tulossa? Kumby kysyi. - Meidän on varmaan parasta evakuoida kaupunki.

- Elite Troops? Mitar ihmetteli.

- Niin! Joukko, johon kuuluu kaikkein vahvimmat tyypit! Eikös se ole matkalla tänne? Kumby sanoi.

- Onko sellainenkin olemassa? Mitar ihmetteli.

- Se oli kyllä pelkkä tavallinen Zylvion Troops, Bingo korjasi.

- Jaa... no sittenhän tämä hoituu helpommin! Kumby naurahti.

- Huh... ehdin jo pelästyä! Mitar sanoi ja pyyhkäisi hikeä otsaltaan. - Silti emme saa aliarvioida heitä, Kumby sanoi ja kirjoitti jotain muistiin. - Kaikki valmiiksi, miehet! hän huusi.

- Te olette hoitaneet asioita hyvin sillä välin kun olin muualla, Mitar kehui.

- Niin... oli taivaan lahja että joku keksi tämän kaupungin ja että arvon Mens suunnitteli valontaittoteknologian, Kumby sanoi ikään kuin se kaikki olisi ollut samantekevää.

- Missäs hän muuten on? Mitar kysyi.

- Kääpiövuorilla tietenkin! Ei hän usko itseensä niin paljon että jättäisi turvallisuutensa täysin keksintöjensä suojaan! Kumby sanoi.

- Okei... Mitar rauhoitteli.

Sillä välin Master Knight oli kompastunut saippuaan, jonka joku oli unohtanut kadulle.

- Himputti! Jos en ehdi kertomaan, tämä voi olla koko kapinan turmio! Knight mutisi.

Jani, Ina ja kersantti Mafon tulivat Mitarin ja Kumbyn viereen.

- Sir! Kersantti Mafon Torment ilmoittautuu! Mafon sanoi ja otti asennon.

- Päivää, kersantti Torment. Raportti? Kumby kysyi.

- Kaksi haavoittunutta, joista molempia hoidetaan jo. Kirjastonhoitaja ja varajohtaja Bingo Sasyuk. Kaksi ulkomaailmalaista... tässä... vieressäni, Mafon sanoi.

- Hyvä on, riittää. Valmistautukaa taisteluun. Varautukaa myös Zylvion Elite Troopsin tuloon, vaikka se ei olekaan välttämättä varmaa. Mutta varmuuden vuoksi, Kumby käski. - Vaikka mitä luultavimmin he eivät edes näe kaupunkia.

- Selvä, majuri! Mafon sanoi ja piiloutui jonnekin.

- Johtaja Lorighan, jätän strategisen komennon teille, Kumby sanoi ja piiloutui itsekin. Tietenkin strategisesti tärkeään paikkaan.

Hmm... parasta kai piiloutua itsekin, Mitar ajatteli ja huomasi Kumbyn antaneen hänelle viestimen, jonka kapinallisten vähät haltiat olivat valmistaneet taidoillaan.

Kaupungin porteilta kuului räjähdys. Mitar sanoi viestimeen.

- Valmiusasemiin!

- Roger! kuului viestimestä eri taajuuksilla.

Kaikkea ne keksivätkin... Mitar ajatteli ja piiloutui.

Vihollisen puolella pari minuuttia sitten:

Zylvion Troops marssi ruohotasangolla.

- En minä kyllä mitään näe, sanoi kenraali Hors Mustang, joukon ylipäällikkö.

- Kunhan saavutte koordinaatteihin D32F77, niin näette kyllä, Zylvion sanoi samanlaisen viestimen välityksellä, heillähän oli koko liuta haltioita puolellaan.

- Selvä, Hors sanoi ja sulki viestimen. - Onkohan se totta...

Zylvion Troopsin takana oli hyvin piilotettu Zylvion Elite Troops, johon kuului paljon haltioita, erityisesti velhoja. Mukana oli jopa itse Delta Z'Omb, haltianeuvoston mestarivelho. Hänen kaulassaan oli riipus, johon oli kiinnitetty Varjokivi, vaarallinen maaginen katalyytti joka poistaa kaikki rajoitukset varjoloitsuihin.

Joukossa oli myös vapaaehtoissoturi, yleistaistelija Omikron S'Arc. Hänet tunnetaan monista murhistaan ja siitä, että hän ei ole epäonnistunut yhdessäkään tehtävässään. Ja hän teki ne kaikki yksin. Hänelle oli tehty hyvin selväksi, että Mitaria ei saa tappaa. Mutta kaikki muut sopii nirhata, kunhan hän vain hoitaisi oman osansa.

Kaupungin portit räjähtivät auki ja sotilaat asettuivat valmiiksi. Portista rynnivät sisään Zylvion Troops, johtajanaan kenraali Hors Mustang.

Kapinalliset tähtäsivät jousipyssyillään etujoukkoihin ja osuivat. Sitten he vaihtoivat paikkaa, sillä vihollinen tietäisi missä he ovat mikäli he jäisivät paikalleen.

Jani ja Ina syntetisoivat maasta seiniä ja erottivat Zylvion Troopsin joukot pienempiin ryhmiin.

Bingoa hoidettiin vieläkin, tosin hänet oli siirretty turvallisempaan paikkaan.

Mitar antoi ohjeita piilostaan.

- Kumby, voisitko sinä käskeä heitä? Taitoni on ruostunut, hän sanoi viestimeen.

 

- Selvä, jos niin sanot, Kumby vastasi. - Roger.

- R...roger, Mitar vastasi.

Kenraali Mustang näytti haistelevan ilmaa ja katselevan ympärilleen.

- Mitar, hän päättelee sijaintiamme. Vaihdetaan äkkiä paikkaa, Kumby varoitti.

- Roger, Mitar vastasi.

- Roger, Jani ja Ina vastasivat.

Mustang veti esiin tikarin ja heitti sen epäilyttävään rakoon. Mitään ei tapahtunut.

- Ei siis tuolla... hän mutisi.

- Sattuiko? Mitar kysyi.

- Ei... mutta lähelle osui, Mafon vastasi.

Mustang otti esiin miekan ja nousi ratsunsa selästä. Hän katseli edelleen ympärilleen. Jostain ammuttiin vieläkin nuolia. Yksikään ei kylläkään osunut häneen. Hän näytti etsivän jotain.

- Ei tästä tule mitään. He ovat tietenkin miehittäneet kaikki strategiset pisteet... Mustang mietti. - Joten heillä on etulyöntiasema. Parasta ehkä kutsua Elite Troops heti tänne.

Mustang antoi merkin sotilaalle, joka seisoi portilla. Sotilas taas antoi merkin sotureille, jotka olivat kaupungin muurien takana.

Omikron oli jo mennyt edeltä hoitamaan tehtävänsä. Master Basiliskin vapauttamisen. Hän hyppi rakennusten yllä kuin... kuin hämähäkkimies.

 

Ei sitä olisi tarvinnut tolkuttaa, että Mitaria ei pidä tappaa... muistan kyllä! Minusta tuntuu että olen ainoa täysijärkinen täällä...

Elite Troops ryntäsi sisään Alfonsian porteista, kärjessä Delta Z'Omb. Hän kuiskasi Hors Mustangille:

- Älkää tappako ketään ellei ole pakko. Sillä heidänhän pitää voittaa Zylvion, hän kuiskasi.

- Miksi ihmeessä? Hors kysyi, mutta sitten hänen järkensä sumeni ja tuntui kuin hänet olisi hypnotisoitu. Mutta sehän on vain huuhaata, eikö? Dzzrrrtzzrrr.....

 

Hahaa... vaikka Hypnoosi onkin "vain" nelostason loitsu, se on silti aina hyödyllinen, Z'Omb ajatteli. Toivottavasti Omikron hoitaa tehtävänsä...

Master Knight oli saanut hoidettua saippuan, ja juoksi takaisin kohti suihkulähdeaukiota. Hän oli tietenkin jo huomannut, että varoittaminen olisi liian myöhäistä, ja että Elite Troops on jo saapunut. Nyt hänen täytyisi pysäyttää heidät.

- Mutta... mutta... isoveljeni ja Cubelackemithin uhraus menee hukkaan jos tuhoan heidät... vai meneekö? Hmm... tarvitsen aikaa tähän! Mikäli Mitar tietää ulottuvuusportin yhtälön, niin sitten voisin vain pakottaa hänet avaamaan sen... ei! Kuten isoveljeni sanoi, "elä hetkessä"! Ja tällä hetkellä tärkeintä on tuhota Zylvion Elite Troops! Knight ajatteli ääneen ja hyppäsi erään rakennuksen katolle.