- Vihaan sinua! Il,man sinua Katar ei olisi kuollut! Tapan sinut! Zylvion huusi, mutta muisti sitten mitä Katar oli sanonut.

- TAI MUUTEN EN ENÄÄ RAKASTA SINUA!

- Tapan sinut kyllä joskus! Zylvion sanoi ja kiipesi akveduktilta alas takaisin kadulle.

Ja Bingo oli nähnyt kaiken.

CYBERALCHEMIST 39

ZYLVIONIN VALTAANNOUSU

 

- Hui kun oli kauhea tarina! En tiennytkään että Zylvionillakin on ollut suuri rakkautensa! Ina sanoi järkyttyneenä.

- Uskalletaanko me jatkaa lukemista? Jani kysyi.

- Tietenkin! Eihän tämä tästä voi paheta! Ina sanoi ja käänsi sivua.

Luku 2: Zylvionin valtaannousu.

Zylvionin 18-vuotissyntymäpäivänä:

- Zylvion, missä se ulottuvuusportti viipyy? hänen isänsä, kuningas Marifae Xeno, kysyi.

- Niin, tämä odotus kihelmöi! Zylvionin äiti, kuningatar Nemidye Sanolon, sanoi kärsimättömänä.

- Odottakaa nyt... saan tämän tutkimuksen valmiiksi ehkä kymmenen vuoden päästä, Zylvion sanoi istuessaan pöytänsä ääressä. Pöytä oli täynnä muistiinpanoja ja alkemiaan liittyviä kirjoja.

- Miten siinä voi mennä niin pitkään!? Marifae ärähti.

 

- Tämä tieto on niin vaikeaselkoista, että sen omaksumisessa menee hyvin kauan, Zylvion vastasi. - Työrauha kiitos.

- Annetaan tytön tehdä työtä rauhassa. Keskitytään mieluummin suurempaan ongelmaan, Nemidye sanoi.

- Ai niin... pahuksen haltiat! Ne tuhoavat koko armeijamme! Ja kaiken lisäksi niillä on vielä se Master Basilisk! Kunpa meilläkin olisi jotain samanlaista! Marifae karjaisi. Zylvion kuuli tämän ja kääntyi vanhempiinsa päin.

- Minulla saattaa olla ratkaisu. Houkutellaan heidät Aqua-vuorille, ja sitten upotetaan Master Basilisk veteen. Ellen aivan väärin tajunnut, hän käyttää tulta apunaan. Meidän pitää vain kastella hänet, Zylvion kertoi.

- Hyvä idea, tyttöseni! Pannaan operaatio heti käyntiin! Nemidye kehui.

- Erinomaista! Vaikka olisin kyllä itsekin keksinyt sen... Marifae totesi.

- Joopa joo. Nyt kutsutaan kenraali Nurvugai tänne! Nemidye sanoi ja meni ulos.

- Eikö minun pitänyt päästä kuningattareksi kun täytän 18? Zylvion kysyi isältään.

- Lupaan, että heti kun tämä sota on ohi, rupean eläkkeelle. Oletko jo muka päättänyt hallitsijaparisi? Marifae vastasi.

- En. Eikä sillä ole väliä, kunhan se ei ole mikään täysi tumpelo, Zylvion vastasi.

- Hmm... et varmaankaan halua sitä pirun Diarotesta... Marifae mutisi itsekseen.

 

- En ikinä häntä! Ennemmin luopuisin tutkimuksestani kuin avioituisin hänen kanssaan! Zylvion tuhahti. - Ja sitä minä en tee.

- Heh... Marifae naurahti.

Linnan pihalla, kuulutusjalustalla, kuningatar Nemidye seisoi selostamassa asiaa armeijalle joka koostui sotilaista, lohikäärmesotilaista, jne.

- Onko selvä? hän huusi.

- Selvä on, kuningatar! armeija huusi.

Nemidyen vieressä seisoi eversti Umbra Nomind, eversti Diarotes Diafile, majuri Hors Mustang, ja kenraali Nurvugai Qwar. Viimeksi mainittu oli armeijan johtaja siihen aikaan. Ehkä pieni hahmoesittely olisi tarpeen. Esitettäköön se tällä tavalla jäykästi.

 

Eversti Umbra Nomind

Luonne: Käskyläinen. Ottaa yleensä käskynsä Diarotekselta ja äänestää Diarotesta kuninkaaksi, vaikka vaaleja ei edes pidetä.

Ulkonäkö: Tavallinen.

Uroteot: Ohjeiden täydellinen noudattaminen.

Heikkous: Tyhmä ja helposti ohjailtavissa.

 

Eversti Diarotes Diafile

Luonne: Käärme. Iilimato. Rotta. Kieroilija. Pelokas.

Uroteot: Vihollisen ylipuhuminen Derrobin taistelussa. Hän huijasi vihollisen juomaan drinkit hänen kanssaan, ja kaikki sammuivatkin heti. hän itse mukaanlukien.

Ulkonäkö: Kaljupää, kyyryselkä, lyhyt.

Heikkous: Heikko. Pelokas. Huono kunto.

 

Majuri Hors Mustang

Luonne: Kiivas, tuima ja julma. Ei anna armoa kenellekään, ei luota keneenkään, eikä rakasta ketään paitsi ystäviään. Käyttäytyy kyllä useimmiten rauhallisesti.

Uroteot: Niin paljon, ettei niitä voi tässä esittää.

Ulkonäkö: Lyhyt poskiparta, tuima katse, tummanruskea tukka, futuristinen viitta ja univormu. Keskijämerä ruumiinrakenne, eli ei mikään atleetti mutta ei mikään laiheliinikaan. Hieman "hevosmainen" pää.

Heikkous: Luonteeltaan samanlainen kuin Master Basilisk: yliaggressiivinen, eli hän voi joskus menettää malttinsa. Hallitsee tunteensa tosin paremmin kuin Basilisk.

 

Kenraali Nurvugai Qwar

Luonne: Oma-aloitteinen, mistä syystä onkin noussut kenraaliksi. Älykäs, hyvin treenattu kroppa, ja osaa ottaa toiset huomioon. Sisimmässään melko lempeä.

Urotyöt: Sama juttu kuin Horsilla. Tosi paljon.

Ulkonäkö: Melko yksinkertainen, musta tukka, vakava ilme.

Heikkous: Lempeys koituu joskus kohtaloksi. Näin ei tosin ole koskaan käynyt - vielä.

 

Tuleva kuningatar Zylvion Xeno

Luonne: Monimutkainen, vallanhimoinen. Katkera ainoan rakkautensa menettämisestä. Vihaa Mitaria koska ajattelee Katarin kuoleman olevan hänen syytään. Vihaa myös haltioita koska nämä tappoivat Katarin. Rakastaa vanhempiaan.

Ulkonäkö: Vaaleanruskea tukka, älykäs katse, hyvin hoidettu ruumis. Nuorekas vartalo ja pääasiassa punaiset vaatteet. Pinkkiä ja ruskeaakin kyllä löytyy. Näyttäisi meidän maailmassamme melko tavalliselta aikuiselta naiselta.

Urotyöt: Ei yhtään - vielä. Paitsi haltiapalkkasoturi Omikronin karkottaminen Xeno Citystä ja operaatio Aquan keksiminen.

Heikkous: Ruumiillinen heikkous ja...ja...ja...ei taida olla muuta.

Eiköhän jatketa tarinaa. Kuningatar Nemidye oli siis juuri selostanut armeijalle Zylvionin suunnitelman, koodinimi operaatio Aqua.

- Ja nyt: Taistoon, urheat sotilaat! Nemidye huusi.

Sillä välin M'egassa, haltioiden nykyisessä pääkaupungissa.

- Isoveli! Tapellaan! huusi nuori, 12-vuotias tyttöhaltia. Parin metrin päässä seisoi Omikron S'Arc, yksi haltioiden suurimmista sotureista. Hän oli sillä hetkellä 24-vuotias, eli kaksi kertaa pikkusiskoaan vanhempi.

- No hyvä on! Hyvä on! Tämän kerran! Omikron huusi pikkusiskolleen. Omikron muistutti hieman Alfaa, paitsi että hän oli miespuolinen, pitempi ja yltä päältä velhotatuointien peitossa. Kaikilla haltioilla on ruskettunut iho, vaikka suurena ihmetyksen aiheena onkin, miten. Hehän asuvat synkän Haltiametsän keskellä. Ehkä heidän ihonsa onkin luonnostaan ruskea. Mene tiedä.

- KAIKKI TAISTOON! KOHTI XENO CITYÄ! kuului jostain suurella äänellä.

- Sori, en taida ehtiä. Ehkä sitten sodan loputtua, Omikron sanoi ja taputti pikkusiskonsa olkapäätä.

- Okei... mutta en jaksa odottaa enää kauaa! Siitä on jo viisi kuukautta kun viimeksi tapeltiin! Omikronin pikkusisko sanoi.

- Haha. Selvä, Omikron naurahti ja juoksi pois.

- Alfa, tulehan syömään! kuului jostain.

- Joo joo, äiti! Omikronin pikkusisko Alfa S'Arc huusi ja juoksi taloonsa. Haltioiden talot on rakennettu puihin jostain ihme syystä. Ehkä tilan säästämiseksi.

Myöhemmin koko haltia-armeija, myös Omikron, oli kokoontunut haltianeuvoston eteen kuuntelemaan sotasuunnitelmaa. Heille puhui haltianeuvoston puheenjohtaja ja koko haltiakansan ylin pääpomo, keisari Omega W'Eepon.

- Tämä päivä tulee olemaan koko sodan viimeinen päivä... jos satumme voittamaan, täytyy siirtyä suunnitelmaan B. Mutta niin ei tule käymään. Meidän täytyy hävitä. Omikronin viisi vuotta sitten suorittamalla tehtävällä oli tärkeä tarkoitus: tappaa Katar Lorighan.

 

Katar Lorighan

Luonne: Lempeä ja uhrautuvainen, minkä voi huomata siitä, että hän kuoli pelastaessaan kolmevuotiasta Mitaria Omikronin kynsistä. Erinomainen katarien käyttäjä.

Ulkonäkö: Lempeä ja iloinen naama, huoleton pukeutuminen. Vaaleanruskeat hiukset.

Urotyöt: Mitarin pelastaminen.

Heikkous: Uhrautuvaisuus.

 

- Sillä tämän sodan täytyy päättyä ensinnäkin Marifae Xenon ja Nemidye Sanolonin kuolemaan, ja Zylvion Xenon valtaannousuun. Kolmanneksi Xenon valtakunnan ja M'egan liittoon. Sillä arkkivelhomme Deltan ennustus merkitsee: Suuri kolmiodraama. Vanhin huuhtoutuu sillalta kadotukseen, tyttö valtaan pääsee ja avaa ikuisuuden portin Suurten Mestarien avustuksella. Nuorin jää ikuisuuden syleilyyn. Suuret Mestarit voimansa antavat nuorimmalle. Kun kaikki mainitut paitsi nuorin kuolleet on, jumalien ja kuolevaisten tasa-arvo aukeaa.

- Tämä tarkoittaa kutakuinkin, että Katarin täytyy kuolla, Zylvionin päästä valtaan, ja Mitarin joutua ajattomaan tilaan. Viimeksimainittu kohta on epäselvä, mutta varmaa on, että haltioiden ja ihmisten on liittouduttava, sillä meillä on Master Basilisk. Ja pian kaikki muutkin, sillä Suuret Mestarit luultavasti merkitsevät mastereita. Ja Master Basilisk on vain yksi monista! He varmaankin tietävät, kuinka avata "ikuisuuden portti". Käytämme Zylvionia sätkynukkenamme! Na ha ha ha ha ha!! Omega W'Eepon selosti armeijalle joka ei tuntunut kuuntelevan yhtään.

- Äh, unohtakaa. Hävitkää vain Aqua-vuorten taistelussa, Omega huokaisi ja heilautti kättään. Armeija lähti liikkeelle.

Omegan vieressä istui arkkivelho Delta Z'Omb ja Master Basilisk.

- Kunhan pääsen tapaamaan Zylvionin, selostan hänelle kuinka ulottuvuusportti avataan! viimeksimainittu sanoi.

- Tiedätkö sinä, miten "ikuisuuden portti" avataan? Omega hämmästyi.

- Tiedän! Kansani tuhoutuessa yksi mestareistamme pelasti meidät avaamalla ulottuvuusportin... Basilisk sanoi katkerana. - Mutta vain muutamat selviytyivät... Narsk!

- Tämä voi olla todella vaikeaselkoista teille kaikille, mutta nyt teidän on vain seurattava minun ja Omegan ohjeita, niin tulemme jumalien arvoisiksi! arkkivelho Delta sanoi neuvostolle.

- Hyvä on... eläköön keisarimme Omega W'Eepon! neuvosto huusi kovalla äänellä.

- Niin juuri... älkääkä unohtako kiittää Master Basiliskia ja Deltaa, Omega sanoi.

- Eläköön Master Basilisk! Eläköön arkkivelho Delta Z'Omb! neuvosto hurrasi.