- Sillä tämän sodan täytyy päättyä ensinnäkin Marifae Xenon ja Nemidye Sanolonin kuolemaan, ja Zylvion Xenon valtaannousuun. Kolmanneksi Xenon valtakunnan ja M'egan liittoon, haltioiden keisari Omega W'Eepon selitti.

- Tämä voi olla todella vaikeaselkoista teille kaikille, mutta nyt teidän on vain seurattava minun ja Omegan ohjeita, niin tulemme jumalien arvoisiksi! arkkivelho Delta sanoi neuvostolle.

- Hyvä on... eläköön keisarimme Omega W'Eepon! neuvosto huusi kovalla äänellä.

- Niin juuri... älkääkä unohtako kiittää Master Basiliskia ja Deltaa, Omega sanoi.

- Eläköön Master Basilisk! Eläköön arkkivelho Delta Z'Omb! neuvosto hurrasi.

CYBERALCHEMIST 40

KAPINA

Kymmenen vuotta myöhemmin, 28-vuotias Zylvion istui huoneessaan, pöytänsä ääressä tekemässä alkeemista tutkimusta.

Operaatio Aqua oli ollut nerokas suunnitelma. Paha vain, että sillä välin joku oli hipsinyt Xeno Castleen ja murhannut Zylvionin vanhemmat. Siitä Zylvion oli raivostunut ja tahtonut nirhata kaikki haltiat siltä istumalta, mutta sitten haltioiden keisari Omega W'Eepon pysäytti hänet ja aneli polvillaan heidän henkiensä säästämistä.

- Tehän haluatte valloittaa kaikki ulottuvuudet, eikö niin? Me voimme nopeuttaa tutkimustanne... tämän henkilön avulla! Omega sanoi ja Master Basilisk astui esiin.

Sitä isä ja äiti ainakin olisivat halunneet... Zylvion ajatteli vihansa laantuessa. - Hyvä on! Sopii! Mutta jos tämä on juoni, kuolette kaikki siihen paikkaan! Zylvion julisti.

- Heh heh... sopii meille... Omega hihitti.

Ja kun Zylvionista tuli kuningatar, prikaatinkenraali Diarotes muistutti että perinteiden mukaan tarvitaan kuningas kuningattaren pariksi, tai muuten siirryttäisiin demokratiaan...

- Hyvä on! HYvä on! Pidetään turnaus jossa seulotaan paras ehdokas! Zylvion myöntyi.

Turnajaisiin osallistui sopivasti 16 ehdokasta. Voittajaksi ankarasta finaaliottelusta selviytyi Nurvugai Qwar. Hors Mustang hyvänä kakkosena. Hors myönsi tappionsa kuin mies ja meni sitten raivoamaan sotilailleen. Sitten pidettiin häät, vaikka Zylvionille tämä olikin samantekevää. Nurvugain syitä ei tosin kukaan tiennyt, paitsi hänen hyvä ystävänsä... arvatkaa kuka! Hors Mustang.

Myöhemmin Zylvionin nimettyä kaupungin ja linnan uudelleen, Nurvugai ja Hors olivat menneet valtaistuinsaliin juttelemaan. Zylvion taas oli huoneessaan jatkamassa tutkimustaan Master Basiliskin ja Delta Z'Ombin avustuksella.

- Kuules, Nurvugai, mitenkäs aiot päästä yksinvaltiaaksi? Hors kysyi.

- Tyhmä kysymys, Hors. Myötäilen vain Zylvionia ja lopulta saan hänet lopettamaan tämän hullutuksen, ja antamaan vallan minulle. Sitten muutan koko maan demokratiaksi ja bingo! Xenon hirmuvalta päättyy. Ja ainahan on suunnitelma B, Nurvugai kertoi.

- Niin, Hors naurahti. - Ette hanki yhtään perijöitä ja kun hän kuolee, ei ole ketään jatkamassa Xenon sukua! Ellet sitten sinä kuole ensin! Mutta sitten minä kyllä veisin unelmasi loppuun asti.

- Heh, kiitos, Nurvugai naurahti.

- Muuten Nurvugai, sinun sijallasi minä vain murhaisin hänet. Mutta tiedän kyllä, se herättäisi epäilyksiä, Hors sanoi. - Ai niin! Minun piti kysyä tätä... mitä hyökkäystekniikkaa oikein käytit taistelussamme? Oliko se magiaa? Ei kai vain? Älä vain sano että näiden kaikkien vuosien jälkeen, oletkin haltia? Ethän? Hors sanoi.

- Ei, ei ja ei. Se oli alkemiaa, eikä magiaa, Nurvugai selitti.

- Alkemiaa? Kauanko olet osannut sitä? Hors kysyi.

- Aloin opetella sitä viisi vuotta sitten, Nurvugai muisteli.

- Etkä ole kertonut minulle siitä! Hors huusi.

- Muutenhan olisit tiennyt mitä aion tehdä turnauksessa! Nurvugai huusi.

- Olisinkin tappanut sinut useamman kerran jo ellet olisi käyttänyt sitä pahuksen alkemiaa! Hors karjui.

- Eipäs kun päinvastoin! Nurvugai huusi.

- Hahahaha! Hors nauroi. Samoin Nurvugai.

Zylvionin huoneessa Zylvion kuunteli kiinnostuneena Basiliskia.

- Ja sitten, boom! Ja pau! Ja sitten vielä kräks ja badam! Basilisk kuvaili.

- Tässä menee vielä pitkään.... Zylvion itki.

- Mutta se on sen arvoista! Ajattele vähän: Zylvion Xeno, ensimmäinen joka valloitti koko maailmankaikkeuden! Delta kannusti.

- Totta... se olkoon johtotähteni! Zylvion virnisti ja jatkoi kirjoittamista.

- Mutta Cubelackemith ei kuunnellut viisaiden varoituksia, eikä tajunnut että hän oli syöksemässä meitä turmioon... Basilisk höpisi.

- Eihän tätä ehdi kirjoittaa muistiin! Zylvion huusi.

Se kaikki tapahtui kymmenen vuotta sitten. Nyt, 28-vuotias Zylvion istui huoneessaan, pöytänsä ääressä jatkamassa tutkimusta jonka hän aloitti jo 15 vuotta sitten.

- Nyt se taitaa olla valmis! Ei kun hetkinen... kuinkas tuo tehdään? Ääh! Tässä meneekin pari vuotta pitempään mitä luulin...

Nurvugai ryntäsi sisään.

- Zylvion! Kapinalliset ovat vallanneet Waljod-kylän päämajakseen! hän huusi. Perinteiden mukaan kuninkaan, kuningattaren ja henkivartijoiden piti puhua Xenon murteella.

- Kapinalliset? Mitkä kapinalliset? Zylvion ihmettyi.

- Ai niin... unohdin kertoa! Eräs Mitar Lorighan on aloittanut kapinallisliikkeen ja heidän päämääränsä on tuhota Xenon hirmuvalta ja tehdä maasta demokratia! Nurvugai huusi.

- GRAAGGGHH!!! Mikset heti kertonut! Kaikki joukot heti paikalla miehittämään Waljod-kylä ja kaikki muut kapinallistukikohdat! Zylvion huusi ja nousi tuoliltaan raivoisana. Nurvugai nyökkäsi ja juoksi ulos huoneesta.

Pian kenraali Hors Mustangkin lähti armeijoineen.

- Näköjään tämä kapina nopeuttaa asioita! Hors sanoi Nurvugaille.

- Niin... vaikka olisin kyllä halunnut tehdä sen itse. Mutta en tahdo kenenkään kuolevan! En varsinkaan Zylvionin! Nurvugai vastasi.

- Se voi olla vähän mahdotonta... Master Basiliskin tuntien hän tappaa kaikki vihulaiset. Emmekä me voi pysäyttää häntä. Ai niin! Kuulitko että jostain tyhjästä on ilmestynyt uusi master? Hors kertoi.

- Kuulin jo... hän hoiteli kuulemma 50 sotilastamme yhdellä miekan huitaisulla. Hän vain ilmestyi tyhjästä. Ja eikös hän sitäpaitsi ilmaantunut jo 6 vuotta sitten? Nurvugai sanoi.

- Ai niin ilmaantuikin! Hassua että unohdin! Mutta minun pitää nyt mennä... hyvä että haltiat ovat apuna! Eivätkä mukise yhtään! Kunhan tulen takaisin, minun pitää kertoa sinulle yhdestä jutusta... saatan tietää kuka murhasi Zylvionin vanhemmat... eräs haltia... Hors sanoi ja lähti.

- Odota! Äh... toivottavasti hänellä ei mene liian pitkään... Nurvugai hymähti ja meni takaisin linnan sisälle.

Kapinallisten tukikohdassa Waljod-kylässä Mitar, Bingo, ja majuri Kumby juttelivat strategiasta djemar-pöydän ääressä.

- Minusta tuntuu että Master Knight salaa jotain... Kumby sanoi.

- Voi olla, mutta hänellä on varmaankin syynsä. Nyt. Vihollinen iskee varmaankin suoraan Zylviano Citystä tänne. Uhraukset on joskus hyväksyttävä, me siis kierrämme vinosti heidän ohitseen ja iskemme suoraan Zylviano Cityn ytimeen, eli Zylvionin huoneeseen, Mitar sanoi.

- Tirsk... pfff! Mheheehee! Bingo nauroi.

- Mitä nyt? Mitar nousi.

- E-ei mitään... tirsk! Kuulosti vain niin absurdilta, että tämän koko valtakunnan sydän on Zylvionin oma huone! Bingo pidätteli nauruaan.

- Hahhah. Olipa hauskaa. Tässä ei ole mitään hauskaa, ukkeli! Me iskemme sinne ja teurastamme koko johtoportaan! Tai ainakin Zylvionin! Mitar läimäytti nyrkkinsä pöytään.

Mitar taitaa olla tosissaan... hän taitaa vieläkin luulla että Zylvion tappoi Katarin... Bingo ajatteli. Ai niin! Se haltiahan sen teki! Mutta se ei varmaan auttaisi... kokeilenpa.

- Mitar! Isoveljeäsi ei tappanut Zylvion, vaan... Bingo huusi.

- Hiljaa! Mitar huusi. - Älä yritä piristää minua vitseillä!

Arvasin. Ei toimi. Nojaa... kaipa se haltia jostain vielä ilmestyy. Ja tämän sarjan tuntien hän myös kertoo omin päin asian Mitarille. Nih.

- Joten... eiköhän aloiteta! Mitar sanoi ja nousi pöydästä.

- OIKEUDEN PUOLESTA! he huusivat, kaikkien muiden Waljod-kylän kapinallisten keskellä.

- Ja loppu on pelkkiä taisteluita ja taisteluita... hei! Onhan tässä kiintoisa juttu vielä! Jani sanoi kirjan sivuja pläräten.

- No? Ina kysyi. He olivat vieläkin kirjastossa.

- "Mitarin saavuttua Zylviano Cityyn, he eivät löytäneet Zylvionia mistään. He löysivät hänen huoneestaan lapun, jossa luki: Waljod-nummi. Koordinaatit B43Z123. Tästä he päättelivät, että Zylvion oli mennyt sinne. He kiiruhtivat äkkiä takaisin Waljodiin, varastettuaan Zylviano Citystä lohikäärmeen ehtiäkseen. Mitar ehti juuri ja juuri näkemään kun Zylvion aukaisi pyörteen ja hyppäsi perään... sen koommin ei heitä ole nähty." Jani luki.

- Pyörre tarkoittaa varmaankin ulottuvuusporttia, Ina sanoi.

- Niin kai... haltiat vaikuttavat minusta epäilyttäviltä. Hetkinen... kukas nämä on kirjoittanut? Jani sanoi ja katsoi kantta. - B... Bi...Biastgryhsda....mitä tässä oikein lukee! Eihän Allavan kirjoituksesta saa selvää! Jani huusi.

- Miten me sitten muka luettiin nämä kaikki kirjat! Ina huusi.

- Shhh! kersantti Mafon käski.

- Sori! Jani kuiskasi.

- Mitä tässä lukee? Ina kysyi.

- Bingo Sasyuk. Hän kirjoitti tämän kirjan, hänellä on niin hyvä muisti! Hän on ollut todistamassa monia tapahtumia! Mafon sanoi jumaloivasti ja silmät kiiluen. - Hän on sankarini!

- Joo joo... Jani sanoi. - Jaa... hän siis kirjoitti nämä... Hei! Mitä tuolla ulkona tapahtuu!

Ulkoa kuului melua ja räiskettä. Master Basilisk riehui siellä ja taisteli Mitaria vastaan, joka oli henkihieverissä.

- Mitja! Ina huusi.

- Miten niin Mitja? Hän on Mitar Lorighan! kersantti Mafon sanoi.

- Ja nyt sen vasta kerrot! Jani äyskäisi. Bingo paiskaisi oven auki.

- Tulkaa heti paikalla apuun! hän huusi. - Master Basilisk on elossa!

- Eikä! Jani ja Ina kauhistuivat.